Onko tavoitteesi painonpudotus, kunnon kohotus, kiinteytys tai elämäntapamuutos? Vaiko sittenkin ihan vain yksittäisen liikkeen oppiminen kuten vaikkapa kyykky tai leuanveto?

Oli tavoitteesi mikä vaan - olemme valmiit auttamaan sinua!

Me emme pidä tärkeimpänä valmennuksissamme hien vuodatusta ja mahdollisimman kovia suorituksia vaan onnistumisen iloa ja kokonaiskuvaa. Mutta mikäli kehosi ja mielesi on valmis treenaamaan myös mahdollisimman kovaa, sitäkin kuunnellaan. ;)

Molemmat olemme erikoistuneet toiminnalliseen harjoitteluun ja koulutuksemmekin on toiminnallisen harjoittelun personal trainer.

Lisäksi Annikan intohimoja on erityisesti ravintopuolen asiat sekä hormonitoiminta. Näistä hän onkin käynyt muutamia verkkokursseja. Lisäksi Annikan oma lajitausta ihan lähivuosilta on bikini fitneksen parissa eli myös kehonmuokkaus on lähellä sydäntä.

Markuksen intohimona taas on kasvattaa kokonaisvaltaista kuntoa eli pystyä raskaiden painojen nostelun lisäksi myös aerobisesti hyviin suorituksiin. Lisäksi Markus itseopiskelee jatkuvasti liikkuvuudesta ja on kiinnostunut siitä miten parantaa suorituksia myös liikkuvuuden kautta.

Yhdessä olemme lyömätön tiimi ja meidän etuna on ehdottomasti se, että pystymme konsultoida toista mihin vuorokauden aikaan tahansa. Valmennuksemme ovat siis yksilöllisyyden lisäksi aina monipuolisia, koska pystymme yhdessä miettiä kahden valmentajan näkökulmasta asiakkaan tarpeita.